Fler program

Adress Rosenhill

Ett grattis och hälsningsprogram. Här kommer du att kunna skicka in en hälsning till en vän, din man/hustru, dina barn.  Arbetskamrat som fyller år, eller har gjort ett bra jobb.  Du önskar sedan en skiva som vi spelar upp för din kamrat. Varje vecka plockar vi fram en, två eller tre hälsningar och kontaktar de som fått sin hälsning, och bjuder ut dem på lokat cafe, där vi bjuder på 11-kaffe med tårta samt att vi gör en intervju med de som firas på detta hjärtliga sätt. Dessutom sparar vi detta på en Cd och överlämnar till "veckans Jubilar".

 

Stipendiaten

Här skall vi, med Lyssnarnas hjälp, lyfta fram unga duktiga musiker inom alla musikområden.
Vi följer dem under en dag i deras liv, där vi får höra mer om hur de planerar sin dag, hur de bygger upp sitt musicerande , hur de förkovras.
De får sin halvtimma under en specifik vecka under året. Sedan så ställs de som vi har följt mot varandra och våra lyssnare för rösta fram sin favorit. Och de sista två veckorna innan prisutdelning får de tävlande framföra ett eget stycke, egen visa som skall bli den avgörande spelningen och som skall få våra lyssnare att bedöma hur de har utvecklats under året. de två bästa unga musikerna, kille och tjej, får vardera ett stipendie på 10.000 kr. Samt att de få möjligheten att spela in en cd.
Detta program spelas in och sänds varje vecka. Under ett helt år. Fram till Finalomgången.

 

Country Road

Vi blickar tillbaka till de stora åren 1959-60 och tittar på TRACKS-LISTOR från Country musik-världen, Vi gör nya topplistor  genom nya omröstningar med dagens country ungdomar..